Om Konsulentportalen

Hvad er Konsulentportalen?

Konsulentportalen er en dansk virksomhed med base i Jylland, men vores service dækker hele landet.

Igennem vores store aktive netværk af dygtige finans- og økonomifolk tilbyder vi en bred vifte af økonomiydelser på alle opgaveniveauer til konkurrencedygtige priser.

Vi har et brændende ønske om at gøre en forskel for økonomiafdelingen uanset om der er behov for:

 

Vores mission:

"at yde effektiv assistance til økonomiafdelingen"

Vores mangeårige revisorerfaring, erfaring med intern økonomistyring, samt dagligt arbejde som økonomikonsulenter, gør at vi har fingeren på pulsen og kender derfor til de udfordringer og behov som kan opstå i en økonomiafdeling.
Vores konsulenter kan altid rykke hurtigt ud, og kommer altid med respekt for Jeres økonomiafdeling og situation. Med friske øjne og hænder er de klar til at hjælpe Jer sikkert i mål.

Hvad enten i midlertidigt søger en bogholder de næste 2 måneder, eller er på udkig efter en CFO til en fastansættelse, eller ønsker at slippe for bogføringen, så glæder vi os til at hjælpe Jer.

Hvem står bag Konsulentportalen?

Niki Elgaard Jensen

Niki har en baggrund som revisor fra PwC i København og Aarhus, og har i en årrække arbejdet som interim konsulent for flere større virksomheder.
Qua sin baggrund har Niki en solid forståelse og indsigt i de problemstillinger virksomhederne står overfor, samt hvordan disse kan behandles i overensstemmelse med den gældende lovgivning.

Niki brænder for at skabe struktur og automatisering i de daglige forretningsgange.

 

Niki har en cand. merc. aud. fra Aarhus Universitet.

Michael Junker Blomme

Michael har gennem +10 års erfaring fra revisionsbranchen (BDO i Odense), faste stillinger i økonomifunktioner, samt konsulentarbejde, opnået et dybdegående kendskab til regnskab og økonomi.
Michael brænder for at hjælpe virksomheder med deres bogholderi og rapportering af regnskab. Med en forkærlighed for at optimere og automatisere arbejdsgange og systemer, er han altid klar til at indgå i en konstruktiv dialog, hvor der er plads til at udfordre hinanden, med henblik på at effektivisere virksomheden.


Michael har en cand. merc. aud. fra Syddansk Universitet.

Scroll to Top